BÁRÁNYHÚSSAL KISTESTŰ FELNŐTT KUTYÁKNAK

LIMITED INGREDIENT száraztáp BÁRÁNYHÚSSAL KISTESTŰ FELNŐTT KUTYÁKNAK

availability

KAPHATÓ 1,4KG - 7KG KISZERELÉSBEN

NUTRO™ LIMITED INGREDIENT száraztáp bárányhússal kistestű felnőtt kutyáknak

A NUTRO™ LIMITED INGREDIENT száraztáp bárányhússal kistestű felnőtt kutyáknak száraztáp bárányhússal kistestű felnőtt kutyáknak csupán (legfeljebb) 10 alapanyagból valamint vitaminokból és ásványi anyagokból készül. Az eledelben a bárányhús az egyetlen állati fehérjeforrás, és gabonamentesen készül. KORLÁTOZOTT ÖSSZETÉTELŰ terméksorunk hipoallergén és különösen hasznos érzékeny emésztőrendszerű kutyáknak. Az ételdarabkák receptje a kistestű kutyák különleges igényeinek megfelelően készült.
A NUTRO™ LIMITED INGREDIENT hipoallergén kutyaeledelt egyszerűen imádni fogja a kutyája. NUTRO. FEED CLEAN™!

benefit icon

Magas fehérjetartalom

benefit icon

Gabonamentes

benefit icon

KIZÁRÓLAG GMO-MENTES ÖSSZETEVŐK

benefit icon

Nagyszerű íz

Összetétel

szárított bárány protein (26%), borsókeményítő, borsófehérje, lencse, napraforgó olaj, tápiókakeményítő, szárított burgonya, cikória kivonat, növényi eredetű ízesítés, ásványi anyagok, rozmaring kivonat.

Analitikai összetevők (%)

Fehérje 28.8 %
Zsírtartalom 12 %
Szervetlen anyag 9 %
Nyers rostok 2.1 %

Adalékanyagok/kg

A-vitamin 15640 NE
D₃-vitamin 1725 NE
Réz (Réz(II)-szulfát-pentahidrát) 4.1 mg
Mangán (Mangán-szulfát, monohidrát) 27.0 mg
Jód (Kálium-jód) 1.00 mg
Szelén (Nátrium-szelenit) 0.28 mg
Cink (Cink-szulfát, monohidrát) 76.5 mg

LIMITED INGREDIENT

A NUTRO™ LIMITED INGREDIENT száraz kutyatáp csupán (legfeljebb) 10 alapanyagból valamint vitaminokból és ásványi anyagokból készül. Mivel ezek a receptek csupán egy állati fehérjeforrás felhasználásával és gabonamentesen készülnek, ezért hipoallergénnek minősülnek. Korlátozott összetételű terméksorunk ezért rendkívül hasznos érzékeny emésztőrendszerű kutyáknak.
A NUTRO FEED CLEAN™ filozófiája azt jelenti, hogy elkötelezett hívei vagyunk az egyszerű, célzott és megbízható, nem génmódosított összetevőjű recepteknek. Az eledeleink mesterséges színezőanyagok, aromák és tartósítószerek hozzáadása nélkül készülnek. A Korlátozott Összetételű terméksorunk segít abban, hogy érzékeny kutyája teljes és aktív életet élhessen.
A NUTRO™ LIMITED INGREDIENT hipoallergén kutyaeledelt egyszerűen imádni fogja a kutyája. NUTRO. FEED CLEAN™!

image

ETETÉSI ÚTMUTATÓ

Ajánlott ételadagok ideális egészségi állapotú és különböző súlyú felnőtt kutyák számára. Az egyes kutyák energiaigénye eltérhet. Kérjük, módosítsa az ételadagot annak megfelelően, hogy kutyája megőrizhesse vagy elérhesse optimális súlyát. Mindig biztosítson kutyája számára friss ivóvizet, sok mozgást és rendszeresen keressék fel az állatorvost! Szárazon vagy kevés vízbe áztatva tálalja! Az eledel frissességének megőrzése érdekében javasuljuk, hogy szorosan zárja le a tasakot és száraz, hűvös helyen tárolja.

 • 2. Feltételezett felnőttkori súly

  Missing Icon Here

  száraztáp

  Filled Dry Food Icon

  0g

  SZÁRAZ ÉS NEDVES ELEDEL

  Mixed Semi-Filled Dry Food Icon
  +
  Mixed Wet Food Icon

  0*

  Divided into - meals

SZÁRAZELEDEL

Egy 1 kg-os kutyának napi 25 grammra van szüksége, egy 3 kg-osnak napi 60 grammra, egy 5 kg-osnak napi 85 grammra, egy 7 kg-osnak napi 110 grammra, egy 10 kg-osnak napi 145 grammra.

Ajánlás

Biztosítson időt az átállásra, válassza ki a megfelelő mennyiséget és azt ossza fel több étkezésre - a kutyája szükségeleitnek megfelelően! Hívja fel Ügyfélszolgálatunkat táplálkozási információért! Mindig biztosítson kutyájának friss vizet! Lezárva, száraz, hűvös helyen tárolandó.

food bowl icon
= 366 kcal