BÁRÁNYHÚSSAL FELNŐTT KUTYÁKNAK

LIMITED INGREDIENT száraztáp BÁRÁNYHÚSSAL FELNŐTT KUTYÁKNAK

availability

KAPHATÓ 1,4KG - 9,5KG KISZERELÉSBEN

NUTRO™ LIMITED INGREDIENT száraztáp bárányhússal felnőtt kutyáknak

NUTRO™ LIMITED INGREDIENT száraztáp bárányhússal felnőtt kutyáknak 
száraz kutyatáp csupán (legfeljebb) 10 alapanyagból valamint vitaminokból és ásványi anyagokból készül. Az eledelben a bárányhús az egyetlen állati fehérjeforrás, és gabonamentesen készül. KORLÁTOZOTT ÖSSZETÉTELŰ terméksorunk hipoallergén és különösen hasznos érzékeny emésztőrendszerű kutyáknak.
A NUTRO™ LIMITED INGREDIENT hipoallergén kutyaeledelt egyszerűen imádni fogja a kutyája. NUTRO. FEED CLEAN™!

benefit icon

Magas fehérjetartalom

benefit icon

Gabonamentes

benefit icon

KIZÁRÓLAG GMO-MENTES ÖSSZETEVŐK

benefit icon

Nagyszerű íz

Összetétel

szárított bárány protein (27%), borsókeményítő, lencse, szárított burgonya, napraforgó olaj, borsófehérje, ásványi anyagok, növényi eredetű ízesítés, szárított almavelő, rozmaring kivonat.

Analitikai összetevők (%)

Fehérje 25.9 %
Zsírtartalom 11 %
Szervetlen anyag 9 %
Nyers rostok 1.8 %

Adalékanyagok/kg

A-vitamin 13600 NE
D₃-vitamin 1500 NE
Réz (Réz(II)-szulfát-pentahidrát) 4.5 mg
Mangán (Mangán-szulfát, monohidrát) 22.5 mg
Jód (Kálium-jód) 1.10 mg
Szelén (Nátrium-szelenit) 0.35 mg
Cink (Cink-szulfát, monohidrát) 63.8 mg

LIMITED INGREDIENT

A NUTRO™ LIMITED INGREDIENT száraz kutyatáp csupán (legfeljebb) 10 alapanyagból valamint vitaminokból és ásványi anyagokból készül. Mivel ezek a receptek csupán egy állati fehérjeforrás felhasználásával és gabonamentesen készülnek, ezért hipoallergénnek minősülnek. Korlátozott összetételű terméksorunk ezért rendkívül hasznos érzékeny emésztőrendszerű kutyáknak.
A NUTRO FEED CLEAN™ filozófiája azt jelenti, hogy elkötelezett hívei vagyunk az egyszerű, célzott és megbízható, nem génmódosított összetevőjű recepteknek. Az eledeleink mesterséges színezőanyagok, aromák és tartósítószerek hozzáadása nélkül készülnek. A Korlátozott Összetételű terméksorunk segít abban, hogy érzékeny kutyája teljes és aktív életet élhessen.
A NUTRO™ LIMITED INGREDIENT hipoallergén kutyaeledelt egyszerűen imádni fogja a kutyája. NUTRO. FEED CLEAN™!

image

ETETÉSI ÚTMUTATÓ

Ajánlott ételadagok ideális egészségi állapotú és különböző súlyú felnőtt kutyák számára. Az egyes kutyák energiaigénye eltérhet. Kérjük, módosítsa az ételadagot annak megfelelően, hogy kutyája megőrizhesse vagy elérhesse optimális súlyát. Mindig biztosítson kutyája számára friss ivóvizet, sok mozgást és rendszeresen keressék fel az állatorvost! Szárazon vagy kevés vízbe áztatva tálalja! Az eledel frissességének megőrzése érdekében javasuljuk, hogy szorosan zárja le a tasakot és száraz, hűvös helyen tárolja.

 • 2. Feltételezett felnőttkori súly

  Missing Icon Here

  száraztáp

  0g

  SZÁRAZ ÉS NEDVES ELEDEL

  +

  0*

  Divided into - meals

SZÁRAZELEDEL

Egy 10 kg-os kutyának napi 150 grammra van szüksége, egy 15 kg-osnak napi 200 grammra, egy 20 kg-osnak napi 250 grammra, egy 25 kg-osnak napi 295 grammra, egy 30 kg-osnak napi 335 grammra.

Ajánlás

Biztosítson időt az átállásra, válassza ki a megfelelő mennyiséget és azt ossza fel több étkezésre - a kutyája szükségeleinek megfelelően! Hívja fel Ügyfélszolgálatunkat táplálkozási információért! Mindig biztosítson kutyájának friss vizet! Lezárva, száraz, hűvös helyen tárolandó.

= 362 kcal