BÁRÁNYHÚSSAL NAGYTESTŰ FELNŐTT KUTYÁKNAK

GRAIN FREE™ száraztáp BÁRÁNYHÚSSAL NAGYTESTŰ FELNŐTT KUTYÁKNAK

availability

KAPHATÓ 11.5kg KISZERELÉSBEN

NUTRO GRAIN FREE™ száraztáp bárányhússal nagytestű felnőtt kutyáknak

A NUTRO GRAIN FREE™ száraztáp bárányhússal nagytestű felnőtt kutyáknak száraztáp bárányhússal felnőtt kutyáknak gabona nélkül készül és elsődleges összetevője a bárányhús, hogy sok kutya számára könnyen emészthető legyen. Az ételdarabkák receptje a nagytermetű kutyák különleges igényeinek megfelelően készült. 
A NUTRO FEED CLEAN™ filozófiája azt jelenti, hogy elkötelezett hívei vagyunk az egyszerű, célzott és megbízható, nem génmódosított összetevőjű recepteknek. Az eledeleink mesterséges színezőanyagok, aromák és tartósítószerek hozzáadása nélkül készülnek.
A NUTRO GRAIN FREE száraz kutyaeledelt egyszerűen imádni fogja a kutyája. NUTRO. FEED CLEAN™!

benefit icon

Magas fehérjetartalom

benefit icon

Gabonamentes

benefit icon

KIZÁRÓLAG GMO-MENTES ÖSSZETEVŐK

benefit icon

Nagyszerű íz

Összetétel

szárított bárányprotein (19%), szárított baromfi fehérje (csirke, pulyka, liba, kacsa), borsókeményítő, borsófehérje, baromfizsír, tápiókakeményítő, szárított céklapép, lencse, pulykamáj-kivonat, napraforgó olaj, ásványi anyagok, rozmaring kivonat.

Analitikai összetevők (%)

Fehérje 35.2 %
Zsírtartalom 17.6 %
Szervetlen anyag 9.5 %
Nyers rostok 1.9 %

Adalékanyagok/kg

A-vitamin 9860 NE
D₃-vitamin 1088 NE
Réz (Réz(II)-szulfát-pentahidrát) 8.1 mg
Mangán (Mangán-szulfát, monohidrát) 20.7 mg
Jód (Kálium-jód) 2.00 mg
Szelén (Nátrium-szelenit) 0.21 mg
Cink (Cink-szulfát, monohidrát) 58.7 mg

GRAIN FREE™

A NUTRO GRAIN FREE™ száraz kutyatáp minőségi állati ferhérjével készül, mint elsődleges összetevővel, gabona nélkül. Sok kutya számára ez a nagyszerű kombináció segíti az emésztést, és csökkenti az érzékenységek kialakulásának kockázatát. A fő összetevő állati fehérjének köszönhetően a recept rendkívül ízletes. Továbbá a terméksor egyes receptjei friss csirkét is tartalmaznak.
A NUTRO FEED CLEAN™ filozófiánk azt jelenti, hogy hogy elkötelezett hívei vagyunk az egyszerű, célzott és megbízható, nem génmódosított összetevőjű recepteknek. Az eledeleink mesterséges színezőanyagok, aromák és tartósítószerek hozzáadása nélkül készülnek. A NUTRO GRAIN FREE száraz kutyatápjaink segítenek abban, hogy kutyája teljes és aktív életet élhessen.
A NUTRO GRAIN FREE száraz kutyaeledelt egyszerűen imádni fogja a kutyája. NUTRO. FEED CLEAN™!

image

ETETÉSI ÚTMUTATÓ

Ajánlott ételadagok ideális egészségi állapotú és különböző súlyú felnőtt kutyák számára. Az egyes kutyák energiaigénye eltérhet. Kérjük, módosítsa az ételadagot annak megfelelően, hogy kutyája megőrizhesse vagy elérhesse optimális súlyát. Mindig biztosítson kutyája számára friss ivóvizet, sok mozgást és rendszeresen keressék fel az állatorvost! Szárazon vagy kevés vízbe áztatva tálalja! Az eledel frissességének megőrzése érdekében javasuljuk, hogy szorosan zárja le a tasakot és száraz, hűvös helyen tárolja.

 • 2. Feltételezett felnőttkori súly

  Missing Icon Here

  száraztáp

  Filled Dry Food Icon

  0g

  SZÁRAZ ÉS NEDVES ELEDEL

  Mixed Semi-Filled Dry Food Icon
  +
  Mixed Wet Food Icon

  0*

  Divided into - meals

SZÁRAZELEDEL

Egy 30 kg-os kutyának napi 310 grammra van szüksége, egy 35 kg-osnak napi 345 grammra, egy 40 kg-osnak napi 385 grammra, egy 50 kg-osnak napi 455 grammra, egy 60 kg-osnak napi 520 grammra.

Ajánlás

Biztosítson időt az átállásra, válassza ki a megfelelő mennyiséget és azt ossza fel több étkezésre - a kutyája szükségeleitnek megfelelően! Hívja fel Ügyfélszolgálatunkat táplálkozási információért! Mindig biztosítson kutyájának friss vizet! Lezárva, száraz, hűvös helyen tárolandó.

food bowl icon
= 394 kcal

TETSZHET MÉG ÖNNEK