BÁRÁNYHÚSSAL KISTESTŰ FELNŐTT KUTYÁKNAK

GRAIN FREE™ száraztáp BÁRÁNYHÚSSAL KISTESTŰ FELNŐTT KUTYÁKNAK

availability

KAPHATÓ 1,4kg – 7kg KISZERELÉSBEN

NUTRO GRAIN FREE™ száraztáp bárányhússal kistestű felnőtt kutyáknak

A NUTRO GRAIN FREE™ száraztáp bárányhússal kistestű felnőtt kutyáknak gabona nélkül készül és elsődleges összetevője a bárányhús, hogy sok kutya számára könnyen emészthető legyen. Az ételdarabkák receptje a kistestű kutyák különleges igényeinek megfelelően készült.
A NUTRO FEED CLEAN™ filozófiája azt jelenti, hogy elkötelezett hívei vagyunk az egyszerű, célzott és megbízható, nem génmódosított összetevőjű recepteknek. Az eledeleink mesterséges színezőanyagok, aromák és tartósítószerek hozzáadása nélkül készülnek.
A NUTRO GRAIN FREE száraz kutyaeledelt egyszerűen imádni fogja a kutyája. NUTRO. FEED CLEAN™!

benefit icon

Magas fehérjetartalom

benefit icon

Gabonamentes

benefit icon

KIZÁRÓLAG GMO-MENTES ÖSSZETEVŐK

benefit icon

Nagyszerű íz

Összetétel

szárított bárányprotein (14%), marhatöpörtyű fehérje, szárított baromfi fehérje (csirke, pulyka, liba, kacsa), borsókeményítő, lencse, baromfizsír, szárított céklapép, tápiókakeményítő, pulykamáj-kivonat, ásványi anyagok, cikória kivonat, napraforgó olaj, rozmaring kivonat.

Analitikai összetevők (%)

Fehérje 35.5 %
Zsírtartalom 17.0 %
Szervetlen anyag 9.5 %
Nyers rostok 2.3 %

Adalékanyagok/kg

A-vitamin 10421 NE
D₃-vitamin 1149 NE
Réz (Réz(II)-szulfát-pentahidrát) 17.1 mg
Mangán (Mangán-szulfát, monohidrát) 30.1 mg
Jód (Kálium-jód) 4.30 mg
Szelén (Nátrium-szelenit) 0.25 mg
Cink (Cink-szulfát, monohidrát) 85.2 mg

GRAIN FREE™

A NUTRO GRAIN FREE™ száraz kutyatáp minőségi állati ferhérjével készül, mint elsődleges összetevővel, gabona nélkül. Sok kutya számára ez a nagyszerű kombináció segíti az emésztést, és csökkenti az érzékenységek kialakulásának kockázatát. A fő összetevő állati fehérjének köszönhetően a recept rendkívül ízletes. Továbbá a terméksor egyes receptjei friss csirkét is tartalmaznak.
A NUTRO FEED CLEAN™ filozófiánk azt jelenti, hogy hogy elkötelezett hívei vagyunk az egyszerű, célzott és megbízható, nem génmódosított összetevőjű recepteknek. Az eledeleink mesterséges színezőanyagok, aromák és tartósítószerek hozzáadása nélkül készülnek. A NUTRO GRAIN FREE száraz kutyatápjaink segítenek abban, hogy kutyája teljes és aktív életet élhessen.
A NUTRO GRAIN FREE száraz kutyaeledelt egyszerűen imádni fogja a kutyája. NUTRO. FEED CLEAN™!

image

ETETÉSI ÚTMUTATÓ

Ajánlott ételadagok ideális egészségi állapotú és különböző súlyú felnőtt kutyák számára. Az egyes kutyák energiaigénye eltérhet. Kérjük, módosítsa az ételadagot annak megfelelően, hogy kutyája megőrizhesse vagy elérhesse optimális súlyát. Mindig biztosítson kutyája számára friss ivóvizet, sok mozgást és rendszeresen keressék fel az állatorvost! Szárazon vagy kevés vízbe áztatva tálalja! Az eledel frissességének megőrzése érdekében javasuljuk, hogy szorosan zárja le a tasakot és száraz, hűvös helyen tárolja.

 • 2. Feltételezett felnőttkori súly

  Missing Icon Here

  száraztáp

  Filled Dry Food Icon

  0g

  SZÁRAZ ÉS NEDVES ELEDEL

  Mixed Semi-Filled Dry Food Icon
  +
  Mixed Wet Food Icon

  0*

  Divided into - meals

SZÁRAZELEDEL

Egy 1 kg-os kutyának napi 25 grammra van szüksége, egy 3 kg-osnak napi 55 grammra, egy 5 kg-osnak napi 80 grammra, egy 7 kg-osnak napi 105 grammra, egy 10 kg-osnak napi 135 grammra.

Ajánlás

Biztosítson időt az átállásra, válassza ki a megfelelő mennyiséget és azt ossza fel több étkezésre - a kutyája szükségeleitnek megfelelően! Hívja fel Ügyfélszolgálatunkat táplálkozási információért! Mindig biztosítson kutyájának friss vizet! Lezárva, száraz, hűvös helyen tárolandó.

food bowl icon
= 389 kcal

TETSZHET MÉG ÖNNEK